Tømrer & Snedker Thomas Handyman Service

Tagskift og tagservice

Vi udskifter det gamle tag, eller lægger et nyt ovenpå det gamle tag.

Her bruger vi ståltag fra Profilmetal med op til 40 års garanti.

Tagrender udskiftes til det ønskede materiale.

Alt udføres i tagarbejde og tagrenovering

Mange ting kan man selv foretage derhjemme, hvis man har en ”gør det selv mand” i blodet, men nogle ting kræver alligevel både udstyr og erfaring, der rækker udover hvad den gennemsnitlige huslige handyman har udstyr og erfaring til.

Tagarbejde og tagrenovering er gode eksempler, og så er det rart at vide, hvor man skal henvende sig for at få den rigtige tagservice til den rigtige pris.
Hos Thomas Handyman Service finder du de kvaliteter.

Vi er et lille firma, som løser alle typer tagrenovering og forskellige typer tagarbejde, med garanti for kvalitet. Vi leverer professionel tagservice og tagrenovering.
Vi mener, at arbejdet ikke er bedre end den service der følger med, og når der handles med håndværkere, så skal kundens ønsker være af højeste prioritet.

Vi tager derfor gerne et uforpligtende møde om dit behov, når der snakkes tagarbejde. Det uanset om du ønsker en periodisk tagservice, eller en engangs tagrenovering. Vi ved hvad der skal til for at løse opgaven til fuld tilfredsstillelse. Vi servicerer kunder i København området samt Hvidovre.
Så skal du have et nyt tag, eller ønsker råd og vejledning så kontakt os for en uforpligtende snak.
Galleri

 
 
© 2013 Thomas Handyman Service . Idrætsvej 45 . 2650 Hvidovre // Telefon 40 48 07 73  // e-mail: info@thomashandyservice.dk