Tømrer & Snedker Thomas Handyman Service

Søger du en dygtig og billig maler?

Vi sætter store krav til os selv og vores medarbejdere, så De kan være helt rolig - arbejdet bliver udført tilfredsstillende.

Derudover er vores medarbejder rutinerede, så de kan til enhver til udføre det lovede arbejde.

Vi er ydermere dybt seriøse og kvalitetsbevidste.

Malerarbejde udføres i København og omegn

Hos os er vi af den overbevisning at malerarbejde skal udføres grundigt og godt, så resultatet altid fremstår tilfredsstillende for vores kunder, og for os selv.

Vi har mange års erfaring inden for maling, både indendørs og udendørs. Som handymen ved vi, hvilke malingtyper der passer bedst til det konkrete maler arbejde, og vi søger altid at finde det bedste til den bedste pris.

Dette for at vi kan tilbyde vores ydelser til vores kunder til fornuftige priser.

Vi er interesserede i tilfredse og glæde kunder der kommer igen, og som gerne anbefaler os til andre – derfor kan du være sikker på aldrig at få mærkelige ekstraregninger eller ringe udført arbejde fra os – vi sætter en ære i vores arbejde, og udfører altid dette professionelt og grundigt – til en fornuftig pris!

Alsidige maleropgaver tilbydes

Der er ikke den maleropgave der er for stor eller lille til os. Vi maler alt – vinduer, døre, træværk, vægge, lofte, udendørs, indendørs, interiør og så videre.

Er du i tvivl om hvorvidt din givne opgave er noget, som vi kan hjælpe dem med, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder vores maler service i København og omegn.

 
 
© 2013 Thomas Handyman Service . Idrætsvej 45 . 2650 Hvidovre // Telefon 40 48 07 73  // e-mail: info@thomashandyservice.dk