Tømrer & Snedker Thomas Handyman Service

Handyman Service - Privat skadeservice

Privat skadeservice af din handyman

Som handyman løser vi mange opgaver i boligen, feks:

Privat skadeservice
Privat snerydning
Havemand


Andre Handyman opgaver kan være: Samling af møbler - Montering af badeværelses udstyr - Ophængning af hylder, skabe, lamper med mere.

Handymanservice kræver flittig og kompetent arbejdskraft, og det får du hos Thomas Handyman Service!

 

En handyman du kan stole på - Skadeservice for private

Driller håndvasken, har du problemer med at samle skabene købt i Ikea, eller vil du godt have skiftet tagrenden, så er det en handyman du har brug for.

Thomas Handyman Service er det helt rigtige sted at henvende sig, hvis du vil være helt sikker på at opgaven bliver løst hurtigt og effektivt, helt i overensstemmelse med de aftaler der indgåes. Thomas Handyman service laver alle mindre og mellemstore opgaver indenfor fagområder som tømrer, murer, maler og arbejde med tag.

Vi kan med andre ord, hjælpe med alle de opgaver, som lige akkurat ligger udenfor rækkevidde for dig selv, og som du ønsker en professionel løsning til. Du kan bruge din handyman til stort og småt.

Det er vores overbevisning, at det gode håndværk ikke er bedre end den service der følger med arbejdet, og derfor vil du altid blive serviceret af en handyman fra os, som har folkus på din glæde ved resultatet.

Ringer du for hjælp hos os, uanset om det er til udskiftning af et vindue, at lægge nyt tag på dit hus, eller et udhus der lige trænger til ny maling, så er du garanteret et resultat i overenstemmelse med den aftale du laver hos os

 

 
 
© 2013 Thomas Handyman Service . Idrætsvej 45 . 2650 Hvidovre // Telefon 40 48 07 73  // e-mail: info@thomashandyservice.dk